Het laatste sportnieuws het eerst bij: www.sportintwente.nl

Met deze slogan werd op 1 mei jongstleden een nieuwe sportsite op internet geopend. Het doel van de mensen achter deze site was om de sporters en de sportverenigingen dichter bij de mensen te brengen en, de slogan zegt het al, ook zo snel mogelijk. Met name de amateursport in Twente en omgeving moet veel meer aandacht krijgen en ook de plaatselijke sporters moeten veel meer in de schijnwerpers komen. Dat was het doel van de initiatiefnemers.

Nu, na bijna vijf maanden, kan men rustig zeggen, dat dit doel al aardig bereikt is, maar natuurlijk het kan allemaal nog beter en nog sneller. Met een keur aan plaatselijk correspondenten en een eigen redactie wordt hier momenteel hard aangewerkt. Kijk maar eens naar de berichtgeving rond de Olympische Spelen. Snel, punctueel, maar vooral gericht op sporters uit het Oosten van Nederland

Maar wat nog veel belangrijker is, de naamsbekendheid. Via mond tot mond reclame kennen al vele sporters en sportverenigingen onze site. Maar het moet nog veel beter kunnen. En voor dit punt hebben wij u nodig. Hebt u zelf een site van uw vereniging of bent u als sporter in het bezit van een eigen site, verwijs dan naar www.sportintwente.nl en wij zullen u niet teleurstellen.

Het aantal correspondenten is redelijk, maar wij kunnen nog steeds mensen gebruiken. Schroom niet om je aan te melden ook al heb je geen enkele journalistieke ervaring, wij staan garant, dat jouw stuk met jouw intenties op de site wordt geplaatst.

Nu aan de vooravond van een nieuw sportseizoen zal de redactie zich nog meer inzetten om de sporten die in het weekend plaats vinden zo snel mogelijk op de site vermelden. Uitslagen, standen en verslagen van wedstrijden zullen er voor zorgen dat ook uw vereniging of uw sporter in de schijnwerpers komt te staan. Wij, de redactie, staan garant voor vakkundige en onpartijdige berichtgeving en, natuurlijke, zal een kritische noot niet ontbreken.

Wilt u ons helpen om de naamsbekendheid van www.sportintwente.nl te promoten.